• Sun. Feb 5th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Patriarhul Daniel este bolnav: moment neașteptat pentru toți cei care știau de situație

Jan 1, 2023
0 0
Read Time:52 Second

Patriarhul Daniel ar fi trebuit să slujească, în noaptea dintre ani, în Catedrala Patriarhală din București, însă Preafericirea Sa nu a mai putut fi în mijlocul credincioșilor din cauza unei răceli.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a efectuat, după Crăciun, câteva vizite la mănăstirile din județul Prahova și a contractat o răceală ușoară. Din aceste motive, PF Daniel nu a putut sluji, așa cum era planificat, în noaptea de Anul Nou, la Catedrala Patriarhală. Slujba a fost oficiată de către Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop vicar patriarhal.

În prima zi din 2023, praznicul Tăierii-împrejur cea după trup a Domnului și sărbătoarea Sf. Ier. Vasile cel Mare, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, ar fi trebuit să oficieze slujba Sfintei Liturghii la Catedrala Patriarhală, împreună cu Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieşteanul, Episcop vicar patriarhal, și cu Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Cei doi episcopi vicari au slujit alături de un sobor de preoți și diaconi, în lipsa Patriarhului.

UPDATE: Patriarhul Daniel a venit la proclamarea anului omagial și comemorativ 2023.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *