• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Mesaj impresionant al Alexiei, fata căreia i-au fost reimplatate brațele, după un cumplit accident

Jan 1, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Alexia, fata de 15 ani căreia i-au fost reimplantate brațele la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași a fost externată sâmbătă și își va petrece sărbătorile alături de familie. La ieșirea din spital, fata a avut un mesaj plin de optimism și a spus că trebuie să vadă partea pozitivă a lucrurilor pentru a putea să meargă înainte.

”Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie tot cu bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă să fie oricum cel mai bine.

Ce a trecut… a fost. Acum trebuie să văd ce va fi și trebuie să am o gândire pozitivă ca să trec peste astea cu bine.

Îmi place să cânt, să dansez, îmi doresc să fac o carieră din asta și să încurajez lumea prin muzică, să se simtă în cuvinte, în piese și să se poată regăsi lumea”, a declarat Alexia, cu zâmbetul pe buze.

Ea spune că familia, dar mai ales mama sa, i-a fost alături, iar medicii care au avut grijă de ea i-au devenit prieteni.

”M-am înțeles foarte bine și am avut cea mai mare încredere în ei și încă am de fiecare dată când intra câte un doctor sau oricine, mă simțeam în siguranță”, a mai spus ea
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *