• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un român a furat un bolid de lux din Germania și încerca să vândă mașina cu 120.000 de euro

Dec 30, 2022
0 0
Read Time:52 Second

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit o mașină de lux furată din Germania, evaluată la 750.000 de lei, pe care un român încerca să o vândă.

Joi seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca Audi A8 în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localității Constanța, informează Mediafax.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, intenționa să vândă autoturismul contra sumei de 120.000 euro.

În urma verificărilor și a cooperării cu autoritățile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *