• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

RWE din Germania își asigură aprovizionarea pe 15 ani cu gaz natural lichefiat. Cine este furnizorul

Dec 30, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

RWE Supply & Trading GmBH din Germania a fost de acord cu un contract de 15 ani cu Sempra Infrastructure pentru a cumpăra gaz natural lichefiat de la un terminal de producție care se va deschide în Port Arthur, Texas, în 2027, potrivit ambelor companii, anunță bnnbloomberg.ca.

Prin acord, RWE a declarat că a asigurat suficiente volume de GNL pentru a utiliza pe deplin capacitățile de regazificare rezervate pentru un terminal de import din Brunsbüttel, lângă Hamburg, care este programat să se deschidă în 2026. Germania s-a luptat să înlocuiască gazul rusesc de la invazia Ucraina și cea mai mare economie a Europei continuă să treacă la GNL ca înlocuitor.

Parteneriatul a fost „un alt pas important pentru diversificarea aprovizionării cu gaze a Germaniei și contribuie astfel la sporirea securității aprovizionării în Europa pe termen lung”, a declarat Andree Stracke, director executiv al RWE Supply & Trading.

Volumele de la Port Arthur vor ajunge la aproximativ 2,25 milioane de tone anual. Aceasta corespunde la aproximativ 3 miliarde de metri cubi de gaze naturale pe an.

Două din cinci unități flotante de stocare și regazeificare închiriate în numele guvernului german vor fi operate de RWE, una fiind ancorată în Brunsbüttel începând de luna viitoare. Terminalul terestre planificat al companiei în aceeași locație va avea o capacitate anuală de regazificare de 8 miliarde de metri cubi.

În Port Arthur, aproape toată capacitatea de preluare proiectată pentru prima fază se afla acum sub acorduri pe termen lung, a declarat directorul general al Sempra Infrastructure, Justin Bird.

„Anunțul de astăzi ne duce cu un pas mai departe în procesul de transformare a Port Arthur LNG în realitate”, a spus Bird. Ambele părți au mai spus că vor încerca să reducă emisiile de gaze cu efect de seră de-a lungul lanțului de aprovizionare cu GNL.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *