• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

FOTO | Gafă incredibilă la CNN: Televiziunea a ilustrat știrea despre moartea lui Pele cu poza unui alt fotbalist

Dec 30, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Postul mondial de știri CNN a fost ridiculizat după ce a anunțat moartea legendei Pele folosind fotografia unui al fotbalist.

În loc să folosească chipul legendei braziliene, au folosit o fotografie a celui care a fost de trei ori fotbalistul african al anului, Abedi Pele din Ghana.

Edson Arantes do Nascimento este numele real al brazilianului. El a primit numele de Pele după ce a pronunțat greșit numele portarului lui Bile de la Vasco da Gama în școală. Porecla a fost menită să îl ironizeze pentru asta, dar cu cât protesta mai mult, cu atât mai mult porecla a rămas.

Ghanezul a primit porecla Pele datorită abilităților sale în fotbal, care au evocat comparații cu brazilianul.

Pele a fost ales jucătorul secolului de către Fifa în 2000. Pele este singurul jucător care a câștigat Cupa Mondială de trei ori, cucerind trofeul în 1958, 1962 și 1970.

În ultimii ani, el s-a confruntat cu probleme la rinichi și la prostată.

În septembrie 2021, Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo a efectuat o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta o tumoare la colon, descoperită în timpul unor teste de rutină. În ultimele zile ale lunii noiembrie 2022, a fost internat din nou în spital.

Spitalul a confirmat că Pele a murit “din cauza insuficienței mai multor organe, ca urmare a progresiei cancerului de colon asociat cu starea sa clinică anterioară”.

Contul de Twitter al lui Pele a postat: “Inspirația și dragostea au marcat călătoria regelui Pele, care a încetat din viață astăzi în mod pașnic. Iubire, iubire și iubire, pentru totdeauna”.

content-imageSursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *