• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Elon Musk, mesaj fulger pentru angajații săi, după ce Medvedev i-a demolat acțiunile la bursă

Dec 30, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Directorul general al Tesla, Elon Musk le-a spus angajaţilor că nu ar trebui să fie ”deranjaţi de nebunia de pe bursă”, după ce acţiunile companiei au scăzut cu aproape 70% în acest an din cauza nervozităţii legate de diminuarea cererii de vehicule electrice şi de timpul alocat de Musk platformei de socializare Twitter, transmite Reuters.

Într-un e-mail trimis personalului miercuri şi văzut de Reuters, Musk a spus că crede că, pe termen lung, Tesla va fi cea mai valoroasă companie de pe pământ. De asemenea, el le-a cerut angajaţilor să intensifice livrările de vehicule la sfârşitul acestui trimestru, după ce producătorul auto a oferit reduceri de preţuri pentru vehiculele sale în Statele Unite şi China. ”Vă rog să faceţi toată eforturile pentru următoarele câteva zile şi să vă oferiţi voluntari pentru a ajuta la livrări, dacă este posibil. Va face o diferenţă reală!” a spus el în e-mail.
Analiştii se aşteaptă ca Tesla să livreze 442.452 de vehicule în trimestrul patru, conform datelor Refinitiv. Scăderea vertiginoasă a preţului acţiunilor Tesla a afectat valoarea acţiunilor deţinute de angajaţii producătorului de vehicule electrice. Tesla a oferit compensaţii în acţiuni pentru majoritatea angajaţilor, inclusiv pentru lucrătorii din fabrică.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *