• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Andrei Caramitru, despre USR și Reper: Sunt praf complet! Nu înțeleg nimic sărmanii!

Dec 30, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Fost consilier al lui Dan Barna pe vremea când acesta era liderul USR, Andrei Caramitru, lansează un atac dur la adresa USR și Reper. El arată că oamenii din cele două partide ”sunt praf sărmanii” și nu înțeleg nimic.

”Uite va zic o chestie. Ca m-am supărat si enervat.

Dacă credeti ca salvarea vine de la usr sau reper mergeți la alta pagina. Am lucrat cu ei. Sunt praf complet nu înțeleg nimic sărmanii. si oricum sunt la 9% usr si 0% reper deci cum dzeu sperati ca pot schimba ceva astia vai de capul lor, nu știu .

Daca credeți ca salvarea vine de la un om providențial ceva un fel de Superman geniu. Sau 100 de “specialisti” care vin de undeva. Va opresc. Asa ceva pur si simplu nu exista. E o nebunie, o iluzie.

Conteaza – acum – un singur lucru. Sa ne punem împreuna toti oamenii ok din țara asta. Ca suntem pro sau anti BOR. Progresisti sau conservatori. Pro sau anti diverse partide (mai puțin aur care e o mizerie absoluta putinista).

Si sa încercam sa alegem împreuna drumul bun (care e pro-SUA si Intermarium, ca sa fiu super clar pentru ce militez). Si sa impunem respect fata de noi, sa nu acceptam ca cineva oricine sa își bată joc de noi vreodată. Nici astia de la butoane de la noi – nici aia din afara, ca sunt ruși sau austrieci sau polinezieni. Nimeni nu are dreptul asta. Punct.”, scrie Andrei Caramitru.

 

Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *