• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Vila unui om de afaceri din Iași s-a făcut scrum: E o mână criminală! Bănuiesc cine a fost

Dec 29, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Caz șocant la Iași, unde vila unui om de afaceri a luat foc din senin. Omul era chiar în casă, alături de soția și fiica sa. Incidentul nu s-a soldat cu victime umane, însă omul de afaceri a declarat pentru presa locală că bănuiește că la mijloc e vorba de o mână criminală. Cei de la ISU îl contrazic însă și spun că de vină pentru incendiu ar fi o fluctuație a tensiunii electrice.

„Focul a fost pus de o mână criminală, bănuiesc cine a făcut asta, însă nu are sens să spun mai multe. Noi dormeam… Eu, soția și fiica mea am fost treziți de mașina de gunoi care claxona. Stau în casa asta de când mă știu, de 40 de ani. Partea care a luat foc nu este locuibilă, e garajul, iar restul nu e făcut, e vorba doar de daune materiale, însă se putea extinde.

Citește și: Descinderi la frații Christian și Andrew Tate: mascații au luat cu asalt vila colecționarilor de mașini de lux

Mă vedeți că râd, dar în sufletul meu plâng. Singura partea bună din toată situația asta e că încă sunt aici și vorbesc. Nu voi face plângere pentru că aș face degeaba, se rezolvă ceva în țara asta? O să-mi reconstruiesc partea afectată și tot aici o să stau, bineînțeles”, a declarat Cătălin Hâncu, proprietarul unui service auto, pentru BZI.

ISU are însă cu totul altă variantă:

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, deci nu a fost nimeni care să pună foc. Era o persoană de 19 ani, până la urmă s-a dovedit că a avut atac de panică, nu a fost intoxicată cu fum, era de lângă casa învecinată”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iași.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *