• Fri. Feb 23rd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Twitter, nefuncțional pentru mii de utilizatori timp de câteva ore

Dec 29, 2022

Twitter “a căzut” din cauza unor probleme tehnice, anunță Rador. Platforma  a fost nefunțională miercuri pentru mii de utilizatori, potrivit site-ului Downdetector.com, care urmărește întreruperile.

Peste 10.000 de utilizatori au raportat probleme de accesare a site-ului de socializare din Statele Unite până la ora 19:40 ET (ora 2:40 a.m., ora României). Unii utilizatori s-au plâns, de asemenea, că notificările Twitter nu funcționau.

Site-ul Downdetector a înregistrat până la 10.000 de semnalări ale internauţilor care s-au plâns, cu un vârf către ora 00.35 GMT.

Amploarea întreruperii nu a fost cunoscută imediat, dar jurnaliştii AFP din Statele Unite şi Asia au raportat că au avut dificultăţi în accesarea conturilor.

Întreruperile perturbă în mod regulat platformele digitale, iar cele lungi ale serviciului rămân o excepţie. Această problemă tehnică vine însă într-un moment sensibil pentru Twitter, aflat în controverse de la achiziţionarea sa de către Elon Musk pentru 44 de miliarde de dolari la sfârşitul lunii octombrie.

Multi-antreprenorul a concediat aproape 7.500 de angajaţi în prima săptămână, iar în a doua 5.500, inclusiv dintre echipele care se ocupă cu întreţinerea tehnică a platformei, informează news.ro.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *