• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Șeful serviciilor secrete din Ucraina: Rusia este în impas! Situația pe front este blocată

Dec 29, 2022
0 0
Read Time:57 Second

Şeful serviciilor secrete din Ucraina, Kyrylo Budanov, a făcut o afirmaţie similară cu cea a Institutului American pentru Studiul Războiului despre Bahmut, potrivit căreia “forţele ruse sunt în impas”, dar a extins afirmaţia la întreaga ţară, potrivit The Guardian, informează News.ro.

Budanov spune că lupta în Ucraina este într-un impas, deoarece nici Ucraina, nici Rusia nu sunt capabile să facă progrese semnificative.

„Situaţia este blocată… Nu se mişcă”, a spus Budanov într-un interviu.

El a spus că Rusia se află într-o fundătură, dar că Ucraina „nu poate să o învingă în toate direcţiile în mod cuprinzător” în timp ce aşteaptă arme.

Analiştii de la Institutul American pentru Studiul Războiului (ISW) cred că Rusia a ajuns într-un impas la Bahmut, cu „mai mulţi indicatori care susţin evaluarea că forţele ruse din jurul Bahmutului au ajuns în punctul culminant”.

ISW a scris: “Doctrina militară americană defineşte punctul culminant drept „punctul în care o forţă nu mai are capacitatea de a-şi continua operaţiunile, ofensivă sau de apărare” şi „când o forţă nu poate continua atacul trebuie să adopte o poziţie defensivă sau să execute o pauză operaţională”.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *