• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Noii proprietari ai Termocentralei Mintia intră în ‘pâine’ – Promisiune pentru noi locuri de muncă, în discuții cu președintele CJ Hunedoara

Dec 29, 2022
0 0
Read Time:47 Second

Reprezentanţi ai Mass Global Energy, care a cumpărat Termocentrala Mintia din judeţul Hunedoara, au avut o întâlnire cu conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara. Ei l-au asigurat pe Laurenţiu Nistor, liderul CJ Hunedoara, că în 18 luni vor investi 1 miliard de euro în termocentrală şi vor crea noi locuri de muncă.

„Imediat după ce, marţi, 27 decembrie 2022, Mass Global Energy a devenit proprietarul Termocentralei Mintia, condiţiile fiind îndeplinite şi tranzacţia finalizată, conducerea companiei şi-a manifestat dorinţa de a avea o întrevedere cu preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor. Noii proprietari ai Termocentralei Mintia l-au asigurat pe preşedintele CJ Hunedoara că, în termen de 18 luni de la semnarea autorizaţiei, termocentrala va trece printr-un proces amplu de dezvoltare ce implică investiţii de peste 1 miliard de euro, locuri noi de muncă şi o producţie care ar putea ajunge până la 1.700 MW”, a transmis CJ Hunedoara, intr-un comunicat de presă, de miercuri.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *