• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Italia impune testarea obligatorie Covid-19 a călătorilor care vin din China

Dec 29, 2022
0 0
Read Time:51 Second

Italia a decis să impună testarea obligatorie a tuturor călătorilor care vin din China – care înregistrează o ”explozie” a cazurilor de covid-19, a anunţat ministrul italian al Sănătăţii, relatează AFP.

”Această măsură se dovedeşte indispensabilă în vederea garantării supravegherii şi individualizării unor eventuale variante ale virusului (SARS-CoV-2), cu scopul de a proteja populaţia italiană”, a justificat miercuri, într-un comunicat, ministrul italian al Sănătăţii Orazio Schillaci.

Sfârşitul brusc, în această lună, al politicii ”zero covid” în China a provocat îngrijorare în mai multe ţări, inclusiv în Statele Unite, care urmează să impună restricţii călătorilor chinezi, în contextul în care China se confruntă cu cel mai important val de contaminări din lume, amplificată de apariţia unor noi variante ale SARS-CoV-2, potrivit news.ro.

Japonia urmează să restabilească, începând de vineri, testarea PCR obligatorie a călătorilor care vin din China continentală.

Taiwanul, pe care China îl revendică drept parte a teritoriului său, a anunţat că va proceda la controale covid-19 ale călătorilor care provin de pe continent.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *