• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort într-o fântână, în localitatea clujeană Unguraș

Dec 28, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost descoperit într-o fântână, în localitatea Unguraş, iar pompierii care l-au scos au constatat că prezenta rigiditate cadaverică, fără posibilităţi de resuscitare.

“Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit cu o autospecială pentru recuperarea corpului unui bărbat, căzut într-o fântână din curtea unei case nelocuite de pe raza localităţii Unguraş. Accesul în zona respectivă s-a realizat cu dificultate, fiind necesar transportul echipajului de pompieri cu un utilaj agricol pus la dispoziţie de către primăria comunei Unguraş. Corpul bărbatului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scos de către pompieri, iar acesta prezenta rigiditate cadaverică, fără posibilităţi de resuscitare”, se arată într-o informare transmisă de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, în cauză a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

“La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 12.15, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au fost sesizaţi, prin intermediul S.N.A.U.A.U. 112, despre faptul că, în localitatea Unguraş a fost găsită într-o fântână o persoană de sex masculin. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că fântâna se afla în curtea unui imobil izolat, iar de la aproximativ 2-3 metri adâncime, a fost extras trupul unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din păcate, decedat. În urma examinării preliminare a suprafeţei exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, cauza decesului urmând a fi stabilită în cadrul examinării medico-legale. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată într-o informare transmisă de către reprezentanţii IPJ Cluj.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *