• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

România nu livrează arme Ucrainei! Ministrul Economiei respinge vehement speculațiile: ‘Sunt afirmaţii ale unor oficiali de care eu nu am cunoştinţă!’

Dec 28, 2022

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, respinge afirmaţiile privind livrarea de arme către Ucraina, precizând că la instituţia pe care o conduce nu există contracte în derulare pentru echipamente sau muniţie produse în România, relatează Agerpres. Afirmația acestuia a fost rapid preluată de presa rusă, care relatează pe larg pe marginea acestui subiect.

“Sunt afirmaţii ale unor oficiali de care eu nu am cunoştinţă. Ceea ce pot să vă spun este că Ministerul Economiei nu are cunoştinţă despre contracte directe realizate între companiile româneşti cu companii sau cu autorităţi ucrainene.

Aceste afirmaţii legate de potenţiala livrare a acestor produse sunt, din punctul meu de vedere, afirmaţii care nu sunt fundamentate corespunzător.

La Ministerul Economiei nu avem în acest moment contracte în derulare pentru echipamente sau muniţie produsă în România”, a declarat Spătaru marţi, la Craiova, răspunzând unei întrebări legate de afirmaţiile unor oficiali ruşi privind livrarea de arme Ucrainei, de la începutul războiului.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *