• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Profețiile de Anul Nou care pot provoca frică sau anxietate, interzise în Ghana

Dec 28, 2022
0 0
Read Time:54 Second

Poliția din Ghana i-a avertizat pe liderii religioși să nu facă profeții de Anul Nou, care pot provoca frică, anxietate sau sinucideri. Dreptul la libertatea de cult nu trebuie să încalce drepturile altora, susține Poliția, potrivit BBC.

Milioane de creștini se adună adesea în bisericile din Ghana pentru a-i asculta pe pastori făcând proclamații despre noul an. Mesajele pot fi optimiste și pesimiste, conform Mediafax.

Ordinul poliției a intrat în vigoare după ce, anul trecut, publicul a fost asaltat cu previziuni privind decese și calamități, a relatat site-ul My Joy Online.

Poliția a lăudat grupurile religioase pentru „cooperarea” lor și pentru „adoptarea unor mijloace acceptabile din punct de vedere legal pentru comunicarea profețiilor”. Însă avocatul ghanez Sammy Darko a susținut că ordinul poliției este „ilegal”.

„Nici măcar nu este supus dezbaterii sau interpretării de către cea mai înaltă instanță din Ghana. Nicio lege din Ghana nu acordă administrației poliției vreo putere de a reglementa profețiile în țară”, a scris el.

Poliția a precizat că a adoptat data de 27 decembrie ca zi de comunicare a profețiilor.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *