• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

O nouă decizie zguduie piața crypto: Cunoscuta platformă Kraken își oprește toate operațiunile din Japonia

Dec 28, 2022
0 0
Read Time:54 Second

Platforma de tranzacționare a criptomonedelor Kraken, cu sediul în SUA, a declarat miercuri că își va înceta luna viitoare operațiunile în Japonia, invocând condițiile actuale de piață din această țară și o piață criptografică slabă la nivel global, scrie Reuters. Kraken se va radia de la Agenția pentru Servicii Financiare (JFSA) începând cu 31 ianuarie, dată până la care clienții vor trebui să-și retragă deținerile, a precizat compania într-un comunicat.

Kraken a precizat că este complet finanțată pentru a se asigura că toți clienții afectați își vor putea retrage activele în timp util. Luna trecută, Kraken a declarat că își va reduce forța de muncă cu 30%, adică aproximativ 1.100 de angajați, deoarece condițiile dificile de pe piață au afectat cererea de active digitale.

Bitcoin, cea mai importantă criptomonedă, a pierdut 60% din valoarea sa în acest an, în timp ce piața criptografică mai largă s-a redus cu 1.400 de miliarde de dolari, strivită de prăbușirea imperiului FTX al lui Sam Bankman-Fried, a Celsius și a presupuselor “monede stabile” terraUSD și Luna.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *