• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Nebunie la Craiova: un angajat al FCU Craiova a fost înjunghiat de suporterii rivalei CSU Craiova

Dec 28, 2022
0 0
Read Time:58 Second

Un angajat al clubului FCU Craiova a fost bătut și înjunghiat de mai mulți bărbați, în centrul orașului Craiova. Se presupune că agresorii erau suporteri ai rivalei CSU Craiova.

”M. O., angajat la baza sportivă a Fotbal Club Universitatea Craiova, se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, în zona Valea Vlăicii, când a fost abordat de un grup de bărbați. Inițial, aceștia l-au agresat verbal deoarece era îmbrăcat cu un echipament al clubului, proferând amenințări și înjurături la adresa sa, a echipei și a patronului FCU. Conflictul a degenerat rapid, tinerii luându-l pe M. O. la bătaie, unul dintre aceștia folosind un cuțit pentru a-l lovi în zona abdomenului.”.

Victima a ajuns la spital unde a primit îngrijirile necesare iar marți urmează a se prezenta la Institutul de Medicină Legală, pentru a obține certificatul medico-legal care să ateste rănile suferite.

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, spun polițiștii doljeni.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *