• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

George Simion acuză instituțiile statului că protejează companiile austriece care încalcă legea: Pe români îi călăresc

Dec 28, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Liderul AUR George Simion acuză instituțiile statului că protejează companiile străine care încalcă legea. Simion spune că în vreme ce patronii din România sunt prinși rapid pe picior greșit și amendați, când vine vorba de de străini instituțiile cu atribuții de control parcă dorm.

„Eu ma refeream intr-o postare la fabrici de lemn care polueaza judete intregi, adusi de domnul Sch. Trimitem organele de control, care parca nu functioneaza. Calaresc firmele romanesti, dar cand e vorba de firme straine, au protectia ambasadelor. Au facut cei de la ANPC ceva, timid.

Vrem sa vedem autoritatea statului roman asupra unor firme straine care incalca legea si nu sunt controlate. Cred ca e momentul sa fie si ele luate la rost.

Poate sa le sisteze activitatea, daca se constata ceva grav. Cred ca stim si noi sa ne taiem singuri lemnele, sa ne scoatem petrolul. Cred ca putem crea locuri de munca prin resursele Romaniei. Petrom a promis ca va investi in petrochimie, domeniu care e inxistent. Deci nu au respectat contractul de privatizare. E bine sa le nationalizam, dar dupa ce facem un audit, altfel nu facem decat sa mai dam din banii nostri Austriei, daca le rascumparam.

Va dau exemplu de amenda data de ANPC companiei Blue Air, cu actionariat romanesc: 2 milioane de euro, scurt. Am intrebat daca poate sa aplice aceeasi amenda si Wizz Air, pentru aceleasi incalcari. A spus ca nu poate, ca Wizz nu are actionariat roman, deci nici o amenda nu le poate da.”, a declarat George Simion la România TV.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *