• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Decizie fierbinte, la propriu! Coreea de Sud ridică interdicția privind importul de păpuși sexuale pentru adulți

Dec 28, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Oficialii sud-coreeni au anulat o interdicție care viza importul păpușilor sexuale pentru adulți. Decizia vine la finalul unei lungi dezbateri naționale despre viața privată a oamenilor. Noile reguli permit trecerea prin vamă a păpușilor de formă adultă. Păpușile de mici dimensiuni sunt în continuare interzise, la fel și cele care seamănă cu persoane reale, a anunțat Serviciul vamal coreean, potrivit BBC. Păpușile sexuale nu sunt ilegale în Coreea de Sud. Cu toate acestea, mii de ele au fost confiscate în vamă începând cu 2018, scrie Mediafax.

Oficialii au blocat importul de păpuși sexuale în mărime naturală, în conformitate cu o lege care restricționează bunurile care aduc atingere tradițiilor și moralei publice din Coreea de Sud. Inițial, importatorii au depus plângerile în instanță, solicitând ridicarea interdicției și eliberarea păpușilor în vamă. Aceștia au susținut că produsele nu afectează tradițiile.

În 2019, Curtea Supremă a confirmat o decizie potrivit căreia păpușile sexuale sunt folosite pentru uz personal și intră în aceeași categorie cu pornografia, care este strict reglementată, dar legală.

Aproape un sfert de milion de persoane au semnat, însă, o petiție pentru a opri importul acestor păpuși în Coreea de Sud. Autorul neidentificat al petiției a declarat că păpușile ar putea duce la o creștere a infracțiunilor sexuale.

Problema a fost rezolvată atunci când oficialii vamali au decis să ridice interdicția. Aceștia au precizat că au luat decizia după ce au analizat hotărâri judecătorești și opinii ale agențiilor guvernamentale.

Decizia permite importatorilor să își recupereze produsele din custodia guvernului. Oficialii vamali au declarat că au peste 1.000 de păpuși sexuale care au sosit în Coreea de Sud în ultimii patru ani.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *