• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Canada: Jandarm împuşcat mortal în timp ce ancheta un accident rutier

Dec 28, 2022
0 0
Read Time:58 Second

Un jandarm a decedat marţi după ce a fost împuşcat în exerciţiul funcţiunii, la aproximativ 100 de kilometri sud de oraşul canadian Toronto, a anunţat poliţia, notează AFP, citat de Agerpres.

“Cu inima grea, am regretul să anunţ că un agent al Poliţiei Provinciale din Ontario, Grzegorz Pierzchala, a fost ucis astăzi în exerciţiul funcţiunii”, a indicat pe Twitter comisarul Thomas Carrique de la Poliţia Provincială din Ontario (OPP).

Grzegorz Pierzchala “ancheta un accident rutier când a fost împuşcat în această după-amiază”, în orăşelul Hagersville care are aproximativ 3.000 de locuitori, în sudul provinciei, potrivit unui comunicat.

Jandarmul avea 28 de ani şi era în post de abia un an. El a murit la spital. Doi suspecţi au fost arestaţi, a declarat poliţia într-un briefing de presă marţi.

În cursul serii, premierul canadian Justin Trudeau a deplâns “veştile sfâşietoare”. “Gândurile tuturor canadienilor sunt alături de familia, prietenii şi colegii săi”, a declarat el pe Twitter.

Mai puţin familiarizată cu atacurile armate în masă decât vecinul său american, Canada cunoaşte, totuşi, o recrudescenţă a actelor violente de acest tip, ceea ce a determinat autorităţile să legifereze recent interzicerea armelor de mână.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *