• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Moment simbolic în Ucraina: Se redeschide restaurantul McDonald’s din Bucha

Dec 26, 2022

Restaurantul de tip fast-food McDonald’s s-a redeschis în Bucha, orașul care a fost scena unui masacru comis de forțele rusești la începutul acestui an, potrivit Sky News.

Autoritățile ucrainene au declarat că 458 de cadavre au fost recuperate din oraș în urma ocupării zonei de către Rusia, majoritatea prezentând semne de moarte violentă.

McDonald’s a fost avariat de forțele de invazie rusești, dar acum va fi deschis între orele 9.00 și 21.00 cu ajutorul unui generator pentru a menține electricitatea în funcțiune.

Iulia Badritdinova, director executiv al McDonald’s în Ucraina, a declarat: „Nu este o problemă: Pentru echipa noastră, a fost extrem de important să restabilim restaurantul cât mai curând posibil pentru a sprijini comunitatea locală, pentru a restabili serviciile obișnuite și alimentele preferate și pentru a face un pas în reconstrucția infrastructurii din oraș”.

Ca și alte restaurante, și acesta a impus reguli de siguranță sporite.

În timpul alertelor de raid aerian, punctul de vânzare a alimentelor se va închide, iar personalul și vizitatorii vor fi mutați în cel mai apropiat adăpost.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *