• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Forțele Aeriene explică atacul de pe aerodromul rus Engels: Sunt consecinţe ale agresiunii ruse în Ucraina / Video

Dec 26, 2022
0 0
Read Time:55 Second

Purtătorul de cuvânt al Forțelor Aeriene ale Ucrainei, Iuri Ihnat, a comentat exploziile de pe aerodromul militar rusesc “Enghels” (regiunea Saratov), susţinând că acestea sunt consecințe ale acțiunilor criminale desfăşurate de ocupanți pe teritoriul ucrainean, anunță RBC, potrivit Rador.

“Desigur, acestea sunt consecințe ale agresiunii ruse. Sunt consecințele a ceea ce face Rusia pe pământul nostru. Dacă rușii credeau că războiul nu îi va atinge în interiorul ţării, înseamnă că s-au înșelat. Astfel de lucruri se întâmplă din ce în ce mai des și sperăm că acest lucru va fi doar în avantajul Ucrainei” – a declarat Ihnat.

Acesta a adăugat că trebuie să mai așteptăm câteva zile, până vor apărea imagini din satelit de pe aerodromul “Enghels”, pentru a vedea consecințele reale ale exploziilor. Ihnat a amintit că explozii anteriorare similare au dus la deteriorarea aeronavelor ruseşti.

Amintim că, în noaptea de duminică spre luni, s-au auzit explozii dinspre aerodromul rusesc “Enghels”, unde se află bombardiere Tu-95 și Tu-160. Ministerul rus al Apărării a raportat trei morți în urma exploziilor, dar a remarcat că avioanele nu au fost avariate.

 

Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *