• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Putin se așteaptă ca războiul din Ucraina să dea un impuls unic industriilor: Uzinele funcționează la capacitate maximă, pe mai multe schimburi

Nov 26, 2022
0 0
Read Time:41 Second

Instalațiile industriale funcționează la capacitatea maximă în timpul operațiunii militare speciale a Rusiei, care va oferi un impuls unic industriilor, a declarat președintele Vladimir Putin la un eveniment care marchează cea de-a 15-a aniversare a corporației Rostec, relatează TASS.

„Uzinele din Moscova și Sankt Petersburg, precum și din regiunile Ural, Siberia și Orientul Îndepărtat ale țării noastre funcționează la capacitate maximă, pe mai multe schimburi. De fapt, vor da deja un impuls unic dezvoltării industriilor de înaltă tehnologie”, a menționat Putin.
Șeful statului a spus că nu este vorba doar despre industria de apărare, ci și despre industriile civile conexe. “Vom lua cu promptitudine toate deciziile care vizează susținerea întreprinderilor noastre. Și în ceea ce privește oamenii care lucrează aici, nu mă îndoiesc de ei. Am toată încrederea în ei”, a subliniat președintele.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *