• Sun. Sep 24th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Cazul bătrânei găsite în congelator. După moarte, fiul nu se putea despărți de ea

Nov 23, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Un italian și-a ținut mama moartă în congelator pentru că nu se putea despărți de ea. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că îi era teamă că va fi judecat pentru decesul mamei sale, dar era și traumatizat din cauza morții, pentru că avea o relație profundă cu femeia, informează Mediafax.

Angelo Bellanova, în vârstă de 55 de ani, fiul femeii de 82 de ani al cărei cadavru a fost găsit în congelator, este cercetat pentru ascundere de cadavru.

Cadavrul Mariei Prudenza Bellanova, în vârstă de 82 de ani, a fost găsit marți într-un congelator din casa ei din Ceglie Messapica, o comună din provincia Brindisi, regiunea Puglia. Femeia ar fi murit din cauze naturale, pe 17 noiembrie.

Fiul ei, Angelo Bellanova, le-a spus carabinierilor că a pus cadavrul în congelator, după ce l-a vegheat timp de o zi. Apoi, „de teama de a fi judecat pentru moartea mamei sale și din cauza deznădejdii”, a decis să ascundă cadavrul. Nu voia să fie despărțit de mama lui, scrie La Repubblica.

Din interogatoriu a reieșit mama și fiul aveau o relație “profund simbiotică”, astfel că bărbatul a fost “traumatizat” după ce a realizat că femeia a murit.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost descris de martori ca fiind “taciturn, dar niciodată nepoliticos”. Potrivit unor rude, bărbatul a refuzat să le permită să o vadă pe mama lui timp de luni de zile. Marți, poliția a fost alertată de unii membri ai familiei.

În următoarele ore, procurorul ar trebui să ordone o autopsie pentru a stabili dacă moartea a fost naturală și de cât timp a survenit.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *