• Sun. Dec 3rd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Al Qaeda adoptă o atitudine pașnică, dar îi îndeamnă pe musulmani să evite Cupa Mondială

Nov 20, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ramura regională a Al Qaeda i-a îndemnat pe musulmanii din întreaga lume să evite Cupa Mondială de fotbal din Qatar, deși nu a amenințat cu atacuri și nu a promovat violența în legătură cu acest eveniment, potrivit unui grup de monitorizare citat de Reuters, informează news.ro.

Ramura din Yemen a grupării a criticat Qatar pentru că “a adus în Peninsula Arabică oameni imorali, homosexuali, semănători de corupție și ateism” și a declarat că evenimentul a servit la distragerea atenției de la “ocuparea țărilor musulmane și asuprirea lor”.

“Îi avertizăm pe frații noștri musulmani să nu urmărească sau să participe la acest eveniment”, se arată în declarație, raportată de grupul SITE Intelligence, înainte ca turneul să se deschidă pentru prima dată într-o țară predominant musulmană.

Organizatorii Cupei Mondiale, ca răspuns la criticile privind situația drepturilor omului din Qatar, inclusiv a drepturilor LGBT, precum și a restricțiilor sociale, au declarat că toată lumea, indiferent de orientarea sexuală sau de originea sa, este binevenită în timpul evenimentului.

Qatarul, o țară mică de aproximativ 3 milioane de locuitori, majoritatea muncitori străini, a declarat că a instruit peste 50.000 de persoane pentru a asigura securitatea în timpul Cupei Mondiale
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *