Rușii au lăsat regiunea Odesa în beznă

Situația alimentării cu energie electrică în regiunea Odesa din Ucraina este foarte dificilă, a declarat joi șeful administrației regiunii, Maxim Marchenko.

Potrivit acestuia, totul a fost întrerupt în regiune, dar acest lucru este insuficient. „Situația este extrem de dificilă, de aceea a trebuit să introducem mai multe întreruperi de curent simultan și acestea se suprapun. Tot ceea ce poate fi întrerupt a fost întrerupt în regiune, dar nici măcar acest lucru nu este suficient”, a spus Marchenko într-un videoclip încărcat pe site. canalul lui Telegram.

Unele case au rămas fără curent de mai mult de o zi. „Astăzi, a fost luată o decizie fără precedent de a opri mai multe linii de lucru”, a adăugat șeful administrației regiunii Odesa.

El a reiterat, de asemenea, că o instalație de infrastructură a fost avariată în regiune, joi dimineață.

Potrivit ministrului de Interne al Ucrainei, Denis Monastyrsky, peste 30 de infrastructuri au fost avariate în țară în urma atacurilor din 15 noiembrie. Cea mai masivă lovitură de la escaladarea conflictului din februarie a fost dată marți sistemului energetic al Ucrainei, Energy, a spus el. Rachetele au lovit atât instalațiile de generare, cât și sistemul de transport al energiei.

Sursa:flux24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *