Shaorma cu de toate, extra pumni: bătaie între avocați și corporatiști, la Timișoara

Doi avocați din Timișoara au încasat bătaie în timp ce stăteau la coadă la shaorma. Între ei și alți doi bărbați a izbucnit un conflict verbal, care în scurt timp s-a încheiat în pumni și picioare. Poliția i-a prins pe agresori, care, culmea, lucrează la o corporație din Timișoara.

Iată detaliile oferite de IPJ Timiș.

La data de 13.11.2022, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au reținut doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 03:45, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Regele Ferdinand I, din municipiul Timișoara, are loc un conflict între mai multe persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, în urma unui conflict spontan, trei bărbați, în timp ce se aflau în fața unui restaurant situat pe bulevardul Regele Ferdinand I, au fost agresați fizic de alți doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, pe care nu îi cunoșteau.

Cei doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Bănuiții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published.