• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Focar uriaș de Covid-19, pe o navă de croazieră: peste 4600 de oameni se aflau la bord

Nov 12, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

O navă de croazieră – Majestic Princess – care transporta aproximativ 800 de pasageri cu COVID – a acostat la Sydney. Pasagerii au debarcat în oraș.

Nava a acostat la Circular Quay sâmbătă dimineața, după ce a plecat din Noua Zeelandă. Aceasta va pleca din Sydney spre Melbourne sâmbătă după-amiază, informează Mediafax.

Aproximativ 4.600 de pasageri și membri ai echipajului se aflau la bordul navei Majestic Princess când a ajuns la Sydney, scrie The Guardian.

În Australia, persoanelor infectate nu li se cere să se izoleze, dar li se recomandă să rămână acasă cât timp nu se simt bine.

Marguerite Fitzgerald, președintele companiei mamă a Majestic Princess, a declarat că toate cazurile au fost asimptomatice sau ușor simptomatice și că cei bolnavi au fost avertizați să stea departe de transportul public.

Acostarea navei a readus în discuție sosirea la Sydney a vasului Ruby Princess în martie 2020 – la începutul pandemiei din Australia – care a fost în cele din urmă legat de 28 de decese și peste 600 de infecții și a declanșat o anchetă de amploare.

Focarul vine după o creștere bruscă a numărului de cazuri în Australia în ultima săptămână, ceea ce a determinat statul Queensland să le ceară locuitorilor să poarte masca în unitățile sanitare, în spații închise și în mijloacele de transport în comun.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *