SURSE Expertiza toxicologică în cazul militarului francez decedat ar bate pasul pe loc – INML ar duce lipsă de reactivi și substanțe specifice Autor: Cătălin Lupășteanu, reporter

Surse judiciare afirmă, în exclusivitate, pentru STIRIPESURSE că ancheta din România, în cazul militarului francez găsit decedat într-o cameră de hotel ar bate pasul  pe loc.

Concret, anchetatorii militari de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București, transmit sursele citate, ar fi fost informați de către legiști că expertiza toxicologică nu poate fi făcută cu celeritate, pentru a putea fi continuate cercetările și în raport de rezultatele acesteia, pe motiv că nu ar exista substanțe și reactivi.

Astfel, spun sursele citate, nu ar putea fi continuată și finalizată autopsia iar fără aceste două rezultate esențiale din punct de vedere juridic ancheta stagnează.

Cu toate acestea, transmit sursele arătate, criminaliști diseminează, inclusiv la momentul transmiterii acestei știri, probele ridicate de la fața locului și spun că este foarte probabil să fie făcute și expertize pe material ADN.

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta în cazul militarului francez găsit mort duminică într-o cameră de hotel din Capitală, au declarat surse judiciare.

Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Un militar francez a fost descoperit decedat într-o cameră a unui hotel din nordul Capitalei, având o foarfecă înfiptă în zona gâtului. Descoperirea a fost făcută de o cameristă.

Militarul face parte din batalionul francez dislocat la baza militară de la Cincu, parte a Grupului de Luptă al NATO din România.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published.