• Fri. Jun 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Proteste ale socialiștilor moldoveni în mai multe raioane împotriva guvernului și a președintelui Maia Sandu

Nov 6, 2022
0 0
Read Time:55 Second

Noi proteste împotriva guvernării au avut loc sâmbătă, 5 noiembrie, în raioanele Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia.

Reprezentanții PSRM în Parlament și administrația publică locală, alături de susținătorii săi și oameni simpli și-au exprimat dezacordul față de “acțiunile autorităților centrale de creștere a tarifelor la produse și servicii, de neglijare a intereselor administrațiilor locale, de persecutare a oponenților politici, de utilizare a instituțiilor statului în scopurile politice înguste ale partidului de la guvernare”, transmite Știri.md.

“Oamenii condamnă ”vremurile bune” care au adus la sărăcirea fără precedent a populației, datorită cărora obiectele de menire socială din localități, inclusiv școlile și spitalele rămân fără finanțare, satele și orașele se cufundă în întuneric, iar cetățenii rămân de unii singuri în fața multiplelor probleme generate de conducerea țării, neștiind cum să supraviețuiască”, se arată în comunicatul socialiștilor.

“Protestatarii au purtat pancarte pe care erau înscrise lozincile: Jos Guvernul PAS!; Stop sărăcie, dictatură, dezastru!; Opriți haosul!; Jos vremurile nebune!; Vrem dreptate!; Stop genocidului! etc.

Socialiștii sunt determinați să continue protestele și să consolideze societatea în vederea obținerii alegerilor anticipate parlamentare”, se mai precizează în comunicat.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *