‘Poștașul’ care a furat banii pensionarrilor a fost reținut: Tânărul va fi judecat pentru delapidare / Video

Tânărul de 20 de ani suspectat că a furat sacul cu bani din maşina Poştei a fost reţinut, iar procurorii au propus magistraţilor arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Încadrarea faptei a fost schimbată, de la furt la delapidare, anunță News.ro.

”În urma probatorului administrat, poliţiştii din Chitila au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 20 de ani, iar în cursul zilei de astăzi, acesta fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, cu propunere de luare a măsurii arestări preventive”, a transmis, sâmbătă, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, în urma probatoriului administrat, în cauză a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, din infracţiunea de furt, în infracţiunea de delapidare.

Urmărirea penală este efectuată de poliţiştii din Chitila, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Tânărul, fost angajat al Poştei, este suspectat că marţi a sustras un sac cu bani din maşina de serviciu, unde îl însoţea pe şofer.

El a fost prins vineri în Ploieşti, având asupra sa o parte din banii sustraşi.

 

Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published.