Oficialii de la Antena 1  au încercat să îl înlocuiască cât mai repede pe Mihai Bendeac. În ciuda faptului că locul lui a fost ocupat imediat, audiența a scăzut sesizabil. iUmor l-a adus invitat chiar și pe starul porno Rocco Sifredi. Așadar, întreaga emisiune a fost construită în jurul unor glume cu tentă sexuală. Totuși, acest lucru nu a fost suficient pentru telespectatori.

Postul Antena 1 a fost bătut categoric de Pro Tv, cu un film de acțiune, în acea seară. Între cele două posturi concurente de televiziune a fost o diferență de aproximativ 355.000 de persoane. iUmor a ocupat locul doi, pe lista audienței, la nivel național.

Așadar, este evident că lipsa lui Mihai Bendeac lasă urme adânci din acest punct de vedere. Nici cel de-al patrulea jurat, care se schimbă de la emisiune la emisiune, nu a reușit să atragă atenția publicului. Drept urmare, duminică seara, românii au neglijat emisiunea iUmor și s-au orientat către alte programe TV, potrivit BZI.ro.

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1

Mihai Bendeac a abandonat rolul de jurat la emisiunea iUmor după 13 sezoane petrecute alături de Delia Matache și Cheloo. Actorul a plecat de la postul de televiziune în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție. Cu toate acestea, situația nu a fost clarificată nici până în acest moment. Nu este pentru prima dată când Bendeac a vrut să părăsească atât emisiunea de umor, cât și postul de televiziune.

De asemenea, actorul nu a explicat motivul dorinței de a desface contractele. Totuși, el i-a anunțat pe realizatorii emisiune că nu mai are de gând să se întoarcă la masa juriului. Cu toate acestea, Bendeac este dorit de postul de televiziune concurent, ProTV. Bărbatul ar putea ocupa rolul de jurat la emisiunea „Românii au talent” în locul lui Florin Călinescu. Bendeac a mai fost dorit și în trecut de ProTV.

Sursa:evz