• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un bărbat a fost violat de alți doi bărbați, după ce au băut bine la Valea Largă

Nov 4, 2022

Un bărbat de 29 de ani susține că a fost violat de alți doi bărbați în vârstă de 25 și respectiv 49 de ani. Cei trei bărbați au băut bine într-un local din Valea Largă, iar apoi au plecat la unul dintre ei acasă, acolo unde bărbatul de 29 de ani a fost violat.

”La data de 2 noiembrie 2022, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați de către un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei fapte de viol.

Din cercetările efectuate, s-a reținut că, la aceeași dată, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un local din Valea Largă, ar fi fost invitată de doi bărbați, de 25 și 49 de ani, din aceeași localitate, la locuința unuia dintre aceștia.

Ulterior, victima ar fi întreținut, împotriva voinței sale, relații sexuale, cu cei doi bărbați.

În urma probatoriului administrat, față de cei în cauză, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

La data de 3 noiembrie a.c., instanța de judecată a admis fața de bărbatul de 49 de ani măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, iar față de celălalt, măsura arestului la domiciliu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, pentru probarea întregii activități infracționale.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *