• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

George Simion scapă de dosarul deschis de poliție: ‘Permisul meu de conducere nu era suspendat, am fost terfelit la comandă politică’

Nov 4, 2022
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Liderul AUR George Simion a scăpat de dosarul deschis de poliție pentru că ar fi condus având permis suspendat. El a acuzat vineri Brigada Rutieră de „fabricarea” dosarelor, având ca scop afectarea imaginii sale publice. „Permisul meu de conducere nu era suspendat, am fost terfelit la comandă politică”, susține Simion.

”În cadrul hârtiilor care ne-au parvenit spune clar că la data de 30 septembrie nu aveam carnetul suspendat. Pe scurt, eu am fost la 3 noaptea dus cu forţa la Poliţia Rutieră, am fost reţinut o oră şi jumătate, am fost percheziţionat de trei ori, deşi nu comisese4m nicio infracţiune, nicio ilegalitate. (..) Este a doua oară în ultimii doi ani când mi se fabrică dosar de către Poliţia Rutieră. Scopul nu e de a primi o condamnare, pentru că evident nu există temeiul legal pentru care să fiu condamnat, ci este ca imaginea mea publică să fie afectată, să fie terfelită. Să fiu reţinut o oră şi jumătate, exact cât a fost nevoie ca autocarul să fie ridicat”, a afirmat el.
George Simion a menţionat că „este evident că ce s-a întâmplat în seara între 29 şi 30 septembrie este o operaţiune de poliţie politică”.
”Constat cu bucurie că magistratura nu a intrat în acest jos murdar”, a mai afirmat liderul AUR.
”Prin prisma faptului că a fost batjocorit statul de drept în România şi instituţii care ar trebui să reprezinte seriozitate, cer măsuri urgente”, a mai spus Simion, el precizând că ”sunt mai multe instiutţii care au participat la abuzurile din acea noapte”.

 

 

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *