BREAKING NEWS!La Colegiul National Constantin Cantacuzino s-a (pre)simțit cutremurul cu o zi înainte…doamna director SILVIA MARES a fost pe fază!

La Colegiul National Constantin Cantacuzino din Târgoviște s-a (pre)simțit cutremurul cu o zi înainte…doamna director SILVIA MARES a fost pe fază!


După cum știți, azi dimineață la ora 6.50 am fost zguduiți de un cutremur de magnitudine de 5 grade și ceva, dacă luăm în considerare măsurătorile oficiale.
Ca niciodată, alertă despre cutremur a fost trimisă cu câteva secunde înainte pe telefoanele Android, deoarece acestea, spre deosebire de Iphone, au un sistem propriu de alarmare.
Din fericire nu au fost niciun fel de victime și nici pagube materiale. Asta dacă nu luăm în calcul cele câteva sute de cești de cafea care s-au vărsat sau mai rău, s-au ciobit în această dimineață.
Vorbind despre alertarea prematură, vă informăm că la Colegiul Național Constantin Cantacuzino din Târgoviște a avut loc o simulare de cutremur IERI, deci cu aproximativ 24 de ore de cutremurul adevărat.
Se pare că doamna director Silvia Mareș a avut o presimțire, din moment ce a decis acest lucru. Într-o pauză, elevii au fost învățați cum să se comporte în caz de cutremur, în primul rând să nu intre în panică, apoi să se ascundă pe sub bănci și alte reguli generale.


Dacă adevăratul cutremur se petrecea în timpul școlii, nu știm dacă unii nu vor fi crezut că este o nouă simulare.
Astfel că părerea noastră este să urmărim când va fi următoarea simulare de cutremur la Colegiul Cantacuzino.
Dar totul e bine când se termină cu bine.

Redactia noastra ii acorda doamnei director..nota maximă pentru PREVENTIE!

Aici se dovedește și talentul managerial al doamnei director: FELICITĂRI PENTRU INIȚIATIVĂ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *