Oamenii lui Kadîrov, bombardați de armata ucraineană: au fost loviți în hotelul în care se adăposteau (forțe ucrainene)

Consilierul primarului din Mariupol, Petro Andriuşcenko, susţine că armata Ucrainei continuă să distrugă grupările formate din ocupanţi ceceni, relatează Rador.

Andriuşcenko subliniază că trimişii liderului Ceceniei, Ramzan Kadîrov, sunt lichidaţi nu doar în timpul luptelor deschise, ci și în zone pe care ocupanții le consideră ca fiind în spatele liniei frontului.

“În privinţa Volonovaha, sursele noastre spun că a fost lovit hotelul Ahtamar, aflat în zona autostrăzii Mariupol-Donețk, unde staționau oamenii lui Kadîrov. De asemenea, au fost neutralizate aproximativ 10 echipamente militare. Așteptăm o creștere a numărului de victime în rapoartele oficiale ale Statului Major al Ucrainei” – a transmis consilierul.

Amintim că, săptămâna trecută, Forţele Armate ale Ucrainei au raportat că au bombardat o bază militară rusească de pe malul stâng al Niprului din regiunea Herson, lichidând peste 40 de ruși. Armata ucraineană a reuşit să lovească baza respectivă datorită unor filmări postate pe reţelele de socializare de către luptătorii ceceni. Astfel, forţele Kievului au putut localiza exact baza militară a ocupanţilor
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *