Misterul a fost elucidat! Petrecerea de Halloween la care a participat Elon Musk. Miliardarul, în costum de samurai / FOTO

Elon Musk a fost fotografiat într-un costum de samurai, în valoare de 7.500 de dolari, la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum. El se pregătește să concedieze aproape 2.000 de angajați de la Twitter, potrivit Daily Mail.

Miliardarul Elon Musk a fost fotografiat sosind la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum într-un costum roșu în stil Samurai.

Informațiile arată că Musk se pregătește să concedieze aproape 2.000 de locuri de muncă de la Twitter, ceea ce reprezintă aproximativ 25% din forța de muncă a companiei.

Până să facă acest lucru, cel mai bogat din lume a apărut triumfător, pozând pe covorul roșu, în armura sa, deși hainele de stradă erau încă vizibile pe dedesubt.

Potrivit site-ului web al magazinului de costume de lux Abracadabra NYC, ținuta lui Musk este setul Devil’s Champion-Leather Armor se vinde la prețul de 7.500 de dolari. La momentul redactării articolului, site-ul arată că a mai rămas un singur costum în stoc.

Musk a declarat luni că va fi directorul executiv al Twitter, compania de social media pe care a achiziționat-o recent pentru 44 de miliarde de dolari. După declarații, seara, Musk a fost văzut părăsind sediul central al Twitter cu mai multe persoane, între care angajați care asigură paza, mama sa și unul dintre copiii săi.

Înainte ca Musk să iasă din clădire, copilul său cel mic a fost urcat într-un SUV de către o femeie pentru a-l aștepta pe noul CEO. La un moment dat, un angajat al Twitter a ieșit din clădire purtând o mască pe toată fața reprezentând logo-ul emblematic al păsării companiei.

Mama miliardarului, Maye, a fost, de asemenea, prezentă în interiorul birourilor Twitter de pe strada West 17th din New York City.

Maye Musk și-a făcut ulterior apariția la cea de-a 21-a petrecere anuală a lui Heidi Klum alături de fiul ei. Modelul de la Sport’s Illustrated și-a însoțit fiul și la ediția din acest an a Met Gala din luna mai.

În aceeași lună, Maye a filmat un episod al ediției germane a emisiunii Next Top Model alături de Klum.

Petrecerea supermodelului a avut loc la Sake No Hana la Moxy Lower East Side și a fost sponsorizată de Baileys Irish Cream Liqueur.

 

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *