Armata Rusiei și-a anunțat strategia pentru următoarea perioadă: Încercăm să prevenim moartea cetățenilor ucraineni

Forțele Armate ale Rusiei susțin că reduc efectiv potențialul militar al Ucrainei, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

“Prin atacuri de arme de înaltă precizie, continuăm să lovim în mod eficient facilitățile de infrastructură militară, precum și facilitățile care afectează declinul potențialului militar al Ucrainei. În același timp, se iau măsuri exhaustive pentru a preveni moartea cetățenilor ucraineni”, a declarat Șoigu, marți, într-o conferință telefonică, relatează TASS. El a menționat că “regimul de la Kiev continuă să desfășoare acțiuni teroriste pentru a distruge civilii și a distruge facilitățile sociale”. “Forțele armate ale Ucrainei nu încetează să bombardeze centrala nucleară Zaporojie, punctele de evacuare și locurile de distribuție a ajutorului umanitar, provocând în mod deliberat greve țintite asupra concentrărilor populației civile”, a declarat ministrul rus al apărării.
Rusia a lansat în ultimele zile mai multe atacuri împotriva infrastructurii energetice a Ucrainei, inclusiv în capitala Kiev

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *