Ucrainenii lovesc puternic în resursele Rusiei: au bombardat 12 rezervoare de combustibil și o gară de interes strategic/ Video

Douăsprezece rezervoare cu combustibili au fost avariate în orașul Șahtersk din Republica Populară Donețk (RPD) în urma bombardamentelor efectuate de trupele ucrainene, a declarat joi șeful regiunii Donețk, Vitaly Khotsenko, informează TASS.

“Douăsprezece rezervoare cu carburanți au fost lovite de un obuz în Șahtersk. Facem eforturi pentru a preveni impactul acestei situații de urgență asupra consumatorilor și pentru a preveni penuria de combustibil”, a scris el pe canalul său de Telegram. “Nu vom precupeți niciun efort pentru a remedia situația.

Până în prezent, incendiul de la gara din Șahtersk a fost localizat, iar alte 42 de rezervoare cu carburanți au fost salvate, au declarat pentru TASS agențiile locale pentru situații de urgență, adăugând că a fost prevenită o posibilă explozie de combustibil.

Potrivit ultimelor informații, nimeni nu a fost nici ucis, nici rănit.

Primarul orașului, Alexander Shatov, a declarat, pentru TASS, că trupele ucrainene au bombardat gara din oraș, provocând incendierea vagoanelor-cisternă cu combustibil, a clădirii gării și a caselor din apropiere.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published.