• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO Soloviov, propagandistul preferat al lui Putin: Poporul rus va „înceta să mai existe” dacă Moscova pierde războiul din Ucraina / „Nu va exista nici cultură rusă, nici limbă rusă”

Oct 26, 2022

Au apărut imagini cu prezentatorul televiziunii de stat ruse Vladimir Soloviov, care susține că poporul rus va „înceta să mai existe” dacă războiul din Ucraina va fi pierdut de Kremlin, relatează Sky News.

Într-un videoclip postat pe Twitter, Soloviov, un susținător vocal al lui Vladimir Putin și al războiului din Ucraina, afirmă că vor exista „înfrângeri dure și amare” până când țara va lucra pentru un singur lucru – ” pentru front și pentru victorie”.

El spune: „Altfel, nu vom exista. Nu va exista nici cultură rusă, nici limbă rusă și nici popor rus”.

 

Ieri, Putin, confruntat cu întârzieri în producția militară și pierderi tot mai mari, a îndemnat guvernul său să elimine birocrația pentru a produce suficiente arme și provizii pentru a alimenta războiul din Ucraina.

Deficitele armatei ruse în cele opt luni de război au fost atât de pronunțate încât Putin a prezidat un nou comitet menit să accelereze producția și livrarea de arme și provizii pentru trupele ruse, subliniind necesitatea de a „câștiga un ritm mai mare în toate domeniile”.

Sursa:g4media

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *