• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rușii trec la argumente religioase: ‘Desatanizarea Ucrainei devine din ce în ce mai urgentă’

Oct 26, 2022

Realizarea „desatanizării” Ucrainei, unde activează în prezent sute de secte, devine din ce în ce mai urgentă, a declarat Aleksei Pavlov, secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, într-un articol pentru aif.ru.

„Cred că, odată cu continuarea operațiunii militare speciale, devine din ce în ce mai urgentă realizarea desatanizării Ucrainei sau, după cum bine a spus șeful republicii cecene Ramzan Kadîrov, desatanizarea completă a acesteia”, a precizat el.

Pavlov a subliniat că nu se cunoaște numărul exact al sectelor din Ucraina, dar numărul acestora este de ordinul sutelor. În cuvintele sale, unele dintre ele au fost create „după ce au fost preconcepute pentru un scop specific”, altele „au existat pur și simplu ca sucursale ale unor patroni mai bogați”, iar altele „chiar ca un fel de societate pe acțiuni închisă cu câteva sute de adepți locali”.

Pavlov a subliniat în mod special că „Biserica Satanei”, care „s-a răspândit în toată Ucraina”, este „una dintre religiile înregistrate oficial în Statele Unite”. „Este de mirare că, în 2015, un grup de păgâni din Kiev a spart și profanat o cruce comemorativă instalată cu ocazia împlinirii a 1.000 de ani de la nașterea Sfântului Egumen al Sfântului Mare Duce Vladimir – Botezătorul Rusiei?”, a întrebat el.

Secretarul adjunct al Consiliului de Securitate a citat și alte exemple, inclusiv „apeluri la uciderea tuturor rușilor” și „provocarea de stricăciuni”. „Tot acest satanism își găsește un răspuns viu și un sprijin din partea autorităților oficiale ucrainene”, a declarat el.

Pavlov a afirmat că numărul de adepți ai sectelor religioase s-a înmulțit în Ucraina încă din anii ’90. În opinia sa, un impuls puternic în acest sens a fost „lovitura de stat” din 2014 de la Kiev, după care „executivii puși la putere de Washington au pus în aplicare sarcini turnate de peste ocean”.

„Una dintre ele a fost reformarea minții cetățenilor ucraineni, pentru a-i forța să abandoneze tradiții vechi de secole și să interzică adevăratele valori ale credinței ortodoxe, ale islamului și ale iudaismului. Folosind manipularea rețelelor și psihotehnologii, noile autorități au transformat Ucraina dintr-un stat într-un hipersecret totalitar”, a declarat secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Mai mult, a continuat el, „cei aflați la putere la Kiev au fost primii care s-au transformat în fanatici militanți ale căror opinii sunt exact opuse celor ale oamenilor normali”.

Revenind la prezent, secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei a atras atenția și asupra simbolurilor folosite de formațiunile naționaliste din Ucraina. Există semne de fasciști și asociații rasiste acolo, printre altele, a susținut acesta.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *