• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

A lăsat tenisul pentru a deveni celebră! Vedeta care a încins internetul. Imaginile sunt demenţiale / Foto

Oct 23, 2022

A lăsat tenisul pentru a deveni celebră! Ea este vedeta care a încins tot internetul. Imaginile sunt demenţiale. Rachel Stuhlmann este o fostă jucătoare profesionistă de tenis.

Rachel Stuhlmann a ales o cale mai ușoară să se facă cunoscută. Vedeta o are drept model pe fosta jucătoare de golf Paige Spiranac.

A lăsat tenisul pentru a deveni celebră!

Rachel Stuhlmann, în vârstă de 30 de ani, pozează sexy pe rețelele de socializare. Este o  acțiune de atragere a fanilor înspre tenis. Fană Andy Murray, fosta jucătoare a declarat că a lucrat în diverse domenii ale sportului, inclusiv marketing, vânzări, difuzare și tot ce ține de rețele de socializare.

Acum, are peste 200.000 de urmăritori. „Tenisul e uimitor, amuzant și lumea trebuie să-l cunoască. Am fost foarte disciplinată ca sportiv și, când am încheiat, am transferat aceste lucruri în cariera mea.

În ultimii câțiva ani, am făcut totul în tenisul profesionist, de la mass-media, difuzare, scriere, marketing, vânzări, evenimente, relații cu jucătorii și multe altele, toate cu scopul de a îmbunătăți jocul și de a aduce atenție și acoperire pozitivă pentru acest sport. Obiectivul meu este să fac sportul mai popular și mai ușor de relaționat – mai cool, la fel ca alte sporturi”, spune tânara.

Sursa:sportbull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *