Se moare pe sume infime! Familiile rușilor mobilizați din Crimeea după ordinul lui Putin primesc puțin peste 16.000 de lei

0 0
Read Time:44 Second

Fiecare locuitor mobilizat din Crimeea va primi câte 200.000 de ruble drept ajutor financiar pentru familia sa, a declarat, joi, șeful regiunii, Serghei Aksionov, pe canalul său Telegram.

“Conform instrucțiunilor mele, fiecare persoană mobilizată din Crimeea va primi câte 200.000 de ruble ca plată unică. Acesta este un ajutor financiar suplimentar pentru soldații noștri și familiile acestora. O cerere pentru obţinerea ajutorului va putea fi completată la unitatea militară, unde va fi trimisă persoana mobilizată. Plata va fi transferată pe un card bancar în termen de cinci zile lucrătoare” – a scris Aksionov, potrivit Rador.

Șeful Crimeei nu a precizat câți oameni din regiune urmează să fie supuși mobilizării, dar a subliniat că informaţiile actualizate privind mobilizarea parţială vor fi publicate pe portalul consiliului regional de miniștri, inclusiv răspunsurile la întrebările adresate de participanții la operațiunea specială, de persoanele mobilizate și de familiile acestora.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.