Festivalurile de muzică electronică din stațiunile Bușteni și Comarnic au fost luate la ‘puricat’ de oamenii legii! Zeci de persoane depistate cu droguri asupra lor

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

În perioada 12-15 august a.c., în stațiunile Bușteni și Comarnic au fost organizate și defășurate două festivaluri de muzică electronică, ambele cu participarea a aproximativ 2.000 de persoane.

Astfel, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au desfășurat activități specifice, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, activități ce au vizat combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În cele trei seri de desfășurare a evenimentelor, polițiștii brigăzii au depistat, în incinta de desfășurare a festivalului din Bușteni, 36 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani (dintre care 25 de bărbați și 11 femei), care ar fi deținut diferite cantități de droguri.

În urma activităților, au fost ridicate, în total, aproximativ 25 de grame cannabis, 8 joint-uri, 4 grame de cocaină, 5 grame de amfetamină, 2 capsule de MDMA , 5 grame de MDMA cristal, 8 grame de ketamină, 10 ml. GHB, 4 grindere, dar și un pistol neletal supus autorizării.

În cauză, au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu și deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.