August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Tentativă de asasinat în Ucraina: Lider al administrației instalate de ruși în Herson, împușcat în propria locuință

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Vitali Gura, adjunctul șefului administrației militaro-civile (AAC) din raionul Kakhovka, se află la terapie intensivă după o tentativă de asasinat, a declarat sâmbătă pentru agenția rusă Tass șeful adjunct al CAA din regiunea Herson, Kirill Stremousov, scrie stiripesurse.ro

“El se află la spital în stare gravă, la terapie intensivă. Nu confirmăm decesul”, a declarat sursa, răspunzând la o întrebare despre starea lui Gura.

Autoritățile pro-ruse din Herson anunță că Vilati Gura a murit.

Anterior, sâmbătă, serviciul de presă al CAA din districtul Kakhovka a declarat pentru Tass că a fost comis un atentat asupra lui Gura în casa sa. Bărbatul a primit numeroase răni de glonț. Starea sa este evaluată ca fiind gravă.

La jumătatea lunii martie, Ministerul Apărării al Federației Ruse a raportat că regiunea Herson se află sub controlul complet al trupelor ruse. La sfârșitul lunii aprilie, în regiune a fost formată o administrație civil-militară. Potrivit rușilor, în regiune se menține un nivel ridicat de amenințare teroristă, există încercări de destabilizare a situației din partea unor grupuri de sabotaj și de recunoaștere care lucrează la comanda Ucrainei. Anterior, în regiunea Herson, au avut loc o serie de tentative de asasinat asupra unor oficiali ai CAA, atribuite de ruși părții ucrainene, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..