August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Egiptul se pune între israelieni și palestinieni: Președintele Eș-Sisi anunță ‘eforturi mari’ pentru a calma spiritele în Fâșia Gaza

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Președintele egiptean Abdel Fattah El-Sisi a declarat, sâmbătă, că țara sa face eforturi mari împreună cu partenerii săi pentru a restabili calmul în Fâșia Gaza, scrie stiripesurse.ro

Acest lucru s-a întâmplat într-un discurs pe care l-a ținut în fața studenților militari de la Academia Militară, la est de capitala Cairo, în prezența liderilor armatei, în frunte cu ministrul Apărării, generalul-locotenent Mohamed Ahmed Zaki, potrivit celor transmise de contul președinției prin intermediul “YouTube”.

Al-Sisi a adăugat: “Situația din Fâșia Gaza a escaladat, iar rolul nostru este foarte pozitiv”.

Și a mai adăugat: “În contactele noastre cu palestinienii și israelienii, ținem foarte mult să nu apară crize, violențe sau lupte.”

El a continuat: “Ieri (vineri) a existat o abatere de la acest lucru, iar noi ne-am mișcat ca de obicei și contactele noastre 24 de ore din 24 cu toată lumea, astfel încât lucrurile să nu scape de sub control.”

Al-Sisi a adăugat: “Facem un mare efort împreună cu partenerii noștri pentru a restabili calmul, stabilitatea și pacea în Fâșie”, fără a oferi alte detalii.

Pentru a doua zi consecutivă, armata israeliană continuă să lanseze raiduri în Fâșia Gaza, în cadrul unei operațiuni militare pe care a început-o vineri după-amiază, împotriva unor ținte despre care a spus că aparțin mișcării Jihadul Islamic, care s-au soldat cu 15 “martiri” palestinieni și 125 de răniți, potrivit Ministerului palestinian al Sănătății.

Ieri, vineri, Ministerul egiptean de Externe a anunțat că țara sa “poartă contacte intense pentru a se ajunge la calm în Fâșia Gaza”, scrie stiripesurse.ro

 

Sursa foto: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..