August 17, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Exerciții militare masive în strâmtoarea Taiwan. China a lansat rachete balistice

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

China a lansat joi exerciții militare fără precedent în șase zone care înconjoară Taiwan, la o zi după vizita președintei Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, la Taipei. China a lansat mai multe rachete balistice Dongfeng în apele din jurul coastelor de nord-est și sud-vest ale Taiwanului. Ministerul Apărării din Taiwan a declarat că a activat sistemele de apărare ca răspuns.

ACTUALIZARE 13:10 Ministerul Apărării din Taiwan a declarat joi că armata chineză a lansat în total 11 rachete balistice Dongfeng în apele din apropierea coastelor de nord, de sud și de est ale Taiwanului, potrivit Reuters.

Foto: Captură video/Twitter
La începutul zilei, armata chineză a lansat rachete din apropierea insulelor Matsu din Taiwan.

Ministerul de Externe din Taiwan a acuzat China că „imită” Coreea de Nord trăgând cu rachete în apele din apropierea insulei.

Ministerul precizează, într-o declarație de presă, că China a amenințat securitatea Taiwanului și a cerut țărilor să susțină insula democratică și să apere în comun libertatea și democrația.

Zboruri anulate pe aeroportul Taoyuan din Taiwan
ACTUALIZARE 12:00 Aeroportul Internațional Taoyuan din Taiwan a anunțat că mai mult de 50 de zboruri internaționale au fost anulate joi din cauza exercițiilor cu muniție de război ale Chinei…citeste INTEGRAL aici

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..