August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

G7 se gândește să ia o decizie care va înfuria Rusia

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

G7 ia în considerare „interzicerea” transportului de petrol rusesc la nivel global, dacă nu este comercializat la un preț stabilit sau mai mic decât acesta, potrivit CNN, anunță stiripesurse.ro

G7 ia în considerare alte opțiuni pentru a opri Rusia „să profite de pe urma războiului său de agresiune și pentru a reduce capacitatea țării de a purta un război”, potrivit unei declarații a miniștrilor de externe ai forumului.

 

Declarația a fost făcută marți. Aceste opțiuni ar putea include „o interdicție completă a tuturor serviciilor care permit transportul de țiței și produse petroliere rusești pe mare la nivel global”, cu excepția cazului în care petrolul a fost cumpărat la un preț stabilit sau un preț mai mic, se arată în declarație.

Miniștrii de externe au declarat că Rusia folosește energia ca „un instrument de coerciție geopolitică” și au anunțat că vor colabora pentru a reduce cererea țărilor G7 privind energia rusă, protejând în același timp grupurile vulnerabile față de impactul întreruperilor de aprovizionare și al creșterii prețurilor, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..