August 18, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Fostul cancelar german, Gerhard Schröder, dezvăluie planurile lui Putin

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Fostul cancelar german, Gerhard Schröder, a susținut că Vladimir Putin îşi doreşte o soluţie negociată la războiul din Ucraina. De asemenea, cancelarul a transmis că liderul de la Kremlin ar privi acordul privind transporturile de cereale ca un pas înainte pentru o încetare a focului, scrie news.ro

 

 

 

”Vestea bună este că Kremlinul doreşte o soluţie negociată”, a declarat Schroeder pentru cotidianului săptămânal Stern şi RTL/ntv.

El a adăugat că a avut o întrevedere, săptămâna trecută, la Moscova, cu Putin.

”Un prim succes este acordul pentru cereale, e posibil să poată fi extins încet spre o încetare a focului”, a subliniat Schröder.

Fostul cancelar german a spus că soluţii la probleme cruciale precum cea a Crimeei ar putea fi găsite în timp, ”poate nu peste 99 de ani, ca în cazul Hong Kong-ului, ci în timpul generaţiei viitoare”.

El a precizat că o alternativă la aderarea la NATO pentru Ucraina ar putea fi neutralitatea armată, precum în cazul Austriei.

Viitorul regiunii Donbas din estul Ucrainei, scena unor lupte aprige, este, însă, mai complicat, a continuat Schroeder.

”Va trebui găsită o soluţie bazată pe modelul cantonal elveţian”, a mai spus el, adăugând că ar trebui să se verifice dacă Putin se va întoarce la o ”linie de contact” antebelic într-o încetare a focului.

Schröder, cancelar din 1998 până în 2005, a criticat războiul din Ucraina, dar a refuzat să îl condamne pe liderul rus, pe care îl numeşte încă un prieten apropiat, scrie news.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..