August 11, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Nicolae Ciucă: Românii nu trebuie să primească facturi duble

0 0
1 min read
0 0
Read Time:50 Second

Premierul Nicolae Ciucă a spus, marți seara, că românii nu trebuie să plătească facturi duble la întreținere, energie pentru că prețurile au fost deja stabilite. În plus, primul-ministru dă asigurări că România are resursele de gaz pentru a face față provocărilor de la iarnă, scrie stiripesurse.ro

“Oamenii nu trebuie să primească facturi duble. Acest lucru nu trebuie să se întâmmple. Dacă s-a întâmplat, este o greșeală.

Până în acest monent,, la nivelul ANRE s-au primit toate facturile pentru noiembrie-martie. Nu avem încă o lună încheiată, aprilie de exemplu. Când vom încheia, vom veni cu o analiză privind o ajutare a prețului la energie.

Această formulă de calcul e una complexă. ANRE cu Ministerul Energiei lucrează la opțiuni cu privire la soluții.

Romania nu vor fi afectați de măsurile luate în acest sens. O reducere a prețului mai mult ca acum nu se poate. Trebuie să fim onești. acesta este bugetul”, a spus Nicolae Ciucă, scrie stiripesurse.ro

 

sursa foto – digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..